Om os

Undervisere

gkIDoW9C_400x400
OlgaRuncimanFP-3

Jørn Ditlev Eriksen er uddannet psykiatrisk sygeplejerske og har 34 års erfaring med at hjælpe mennesker med psykiske lidelser i behandlings-psykiatrien, socialpsykiatrien og som selvstændig.

 

Jørn har siden år 2000 været pioner i forhold til at udvikle organisationer og individuelle tilgange der understøtter recovery-processer. Siden Jørn i år 2000 blev opmærksom på at der i udlandet var udviklet hjælpsomme tilgange til at hjælpe mennesker der hørte problematiske stemmer og var paranoide, har dette været omdrejningspunktet for hans arbejde.

 

Jørn arbejder i dag på fuld tid med at hjælpe mennesker med svære psykiske problemer og som konsulent for organisationer der ønsker at udvikle en recovery-orienteret tilgang. Jørn er en efterspurgt national og international foredragsholder.

 

Jørn var initiativtager til at stifte Stemmehørernetværket i Danmark, hvor han sad i bestyrelsen indtil 2015, han har været bestyrelsesmedlem i det internationale stemmehørernetværk Intervoice lige siden stiftelsen og sidder i bestyrelsen i International Mental Health Collaborating Network

Olga Runciman er udannet psykolog og har en 3 årig international familieterapeutisk uddannelse i Åben Dialog. Olga har sin egen psykologpraksis hvor hun har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med psykoser og andre svære psykiatriske lidelser. Derudover har Olga igennem 17 år faciliteret selvhjælpsgrupper for mennesker der hører stemmer og har paranoide forestillinger.


Olga har igennem mange år været formand for Stemmehørernetværket i Danmark, bestyrelsesmedlem i det internationale stemmehørernetværk Intervoice, og bestyrelsesmedlem i International Institute for Psychiatric Drug Withdrawal.


Olga er en efterspurgt international foredragsholder og arbejder som konsulent for FN og WHO.


Olga har selv hørt stemmer det meste af sit liv.


Vi er et fantastisk to-mands team, der samarbejder om alle undervisningsprojekter for at sikre, at vi giver dig den viden, der skal til for at gøre en forskel i livet for dem, du hjælper.

Vores Mission

Det er vores mission at udbyde recovery-orienterede uddannelser, således at vi kan bidrage til:

– at flest mulige mennesker med psykiske problemer kan leve det gode liv de ønsker.

– at de mennesker der arbejder med at hjælpe mennesker med psykiske problemer, føler sig kompetente og stolte, da de oplever, at de kan bidrage til at mennesker kommer sig.

 

Vores Værdier

Vi stræber efter at gøre vores bedste for vores kursiter uanset udfordringen. Vi ønsker at dele vores faglige viden og værdier som social retfærdighed, integritet, tillid og respekt og et professionelt engagement som kernegrundlag for recoveryviden

"Der er en revne i alting, det er sådan lyset kommer ind" - Leonard Cohen

Emily Davis